DYNAMITE CARWASH

Dynamite Carwash är ett företag som arbetar med professionell bilvård. Vi är ett team som gör sitt yttersta för att just din bil ska bli så ren och fräsch som du vill ha den. Många kunder hör av sig och är intresserade av att vårda sin bil hos oss. Vad beror detta stora intresse på? Service och kompetens är våra ledord. Vår idé är att vårda din bil till din fulla belåtenhet. Vi ser fram emot att göra ännu fler bilägare nöjda genom deras förtroende för oss och vår service och kompetens.

Bilen i fokus
Vi vet hur viktig din bil är för dig och din vardag. Detta är egentligen inget märkvärdigt, en bil är en stor investering och bör behandlas med det bästa som finns på marknaden. Därför sätter vi din bil i fokus från första stund genom rätt behandling, rätt produkter och en stor måtta kunskap. Allt för att du som bilägare ska känna dig nöjd. Att du blir nöjd är vårt kvitto på att vi gör ett bra jobb. Att använda miljövänliga produkter innebär att din bil mår bra till en så liten kostnad som möjligt för naturen och omgivningen. Att vi dessutom använder oss av moderna maskiner innebär en trygghet för din bil men också att vi minimerar vattenförbrukningen.

Klicka dig fram på menyn ovan för att göra en förfrågan. Inga uppdrag är för stora eller små, är ditt företag intresserat av att ansluta sig till Dynamite Carwash är ni välkomna att kontakta oss.